28 octombrie 2011

E din ce în ce mai bine!


zic asta, pentru că la fiecare event la care îmi ofer contribuția sufletească, parcă intru într-o altă lume, în care mă simt excelent! :)
Suntem la sfârșitul lunii octombrie și uite că a venit deja Halloween-ul! Timpul trece foarte repede pentru mine, în ultima perioadă.. daaar, I LOVE MY JOB! :) Ce-mi place cel mai mult? Pentru că în fiecare zi fac altceva, organizăm mereu evenimente diferite, nu intervine acea rutină, de care încerc să mă feresc pe cât posibil de mult și de care fiecare persoană se ferește în general! 
A trecut și Student Weekend-ul, cu distracție, agitație, invitați speciali și desigur, muuuult dans și am trecut la alt nivel, asta pentru că zilnic trebuie să ne adaptăm lucrurilor noi și diferite, care ni se ivesc în cale. 
Sâmbăta asta, adică mâine, 29 octombrie 2011, vă propun un ALTFEL de HALLOWEEN! Eu zic să lăsați anul ăsta clubul și să-l schimbați pentru ceva mai interesant: pentru T-DANCE! Și ce o să se întâmple la Transilvania Dance Centre? Păi numai lucruri interesante, pentru că mereu vrem să venim cu ceva nou, cu ceva care să facă diferența între noi și competitorii noștri din același segment. La T-DANCE HALLOWEEN NIGHT, dacă ești deja client T-Dance sau dacă vii gata costumat, intri gratis și participi direct la concursul nostru ( fie vorba între noi, cu premii faine faine! ), pentru CEA MAI BUNĂ COSTUMAȚIE! Am avut onoarea ca de acest event, pe lângă organizarea în sine, creația afișului să fie responsabilitatea mea, un lucru cu care nu pot decât să mă mândresc! :) 
Și uite ce a ieșit:


Partea super interesantă e că se vor preda 5 stiluri diferite de dans alături de coregrafii noștri talentați, bineînțeles cu tema Halloween, iar la sfârșit se va forma o coregrafie întreagă, din cele 5 învățate, pe piesa "This is Halloween." ( soundtrack din filmul "The nightmare before Christmas" ) 
Un click aici, cu trimitere directă la event-ul pe Facebook, unde poți consulta orarul pentru Halloween și alte detalii despre acest super event!

Până mâine, te las cu un mic intro despre cum va fi la T-DANCE:


Soooo, c'mon and dance on the bloody dancefloor!! :)


23 octombrie 2011

O acțiune PENTRU protejarea mediului și speciilor din Tauranga


Cu această postare, intru într-o sferă nu tocmai confortabilă, fiind vorba despre o campanie importantă, ce privește mediul în care trăim. 
Chiar dacă e greu de crezut uneori, există oameni cărora chiar le pasă de conservarea mediului înconjurător și de protejarea speciilor în general, dar și pe cele pe cale de dispariție, pentru că aceste două lucruri fac lumea în care trăim mai frumoasă. 
Există o situație greu de imaginat, care din păcate se întâmplă în acest moment, timp în care eu vă scriu această postare pe blog. În Noua Zeelandă, pe coasta nordică, mai exact în Tauranga, o deversare de petrol a făcut ca zeci de mii de specii pe pinguini să nu mai poată fi salvați.. dar, asta nu înseamnă că nu se mai poate face ceva în acest sens. 


La momentul actual, se derulează o campanie internațională pentru salvarea pinguinilor care nu au fost încă afectați de scurgerea de petrol în ocean. Compania Skeinz a venit cu ideea de a cere ajutorul celor care tricotează pulovere, să susțină această acțiune caritabilă prin confecționarea unor pulovere speciale pentru pinguini. 


Aceste pulovere au 2 mari funcții: de a proteja pinguinii, pentru a nu se otrăvi în încercarea lor de a se curăța de petrol și de a le ține cald, până când penajul lor va reveni la starea normală.



Această situație dezastruoasă s-a creat începând cu data de 5 octombrie 2011, în urma naufragiului unui petrolier, iar astfel petrolul s-a scurs pe o rază de mai bine de 5 km. La momentul actual, este considerat cel mai grav incident ecologic din istoria Noii Zeelande.


13 octombrie 2011

You are about to rock the dance stage!!


și totul numai pentru voi studenții, ca să aveți un început de an universitar memorabil! :)
T-DANCE vă promite dans, energie, veselie, concursuri cu premii faine și de toate veți avea parte!


În 14 și 15 octombrie, nu-ți face program, asta pentru că Transilvania Dance Centre organizează special pentru studenți un eveniment cu intrare MOCA, ce va exploda în pași de dans de dimineață până seara!
Vei face cunoștință cu coregrafi talentați din toată țara și vei dansa:

-hip hop
-house
-dans contemporan
-breakdance
-lyrical
-pop dance
-funky jazz
-salsa
-quickstep
-dansuri de societate
-street dance
-vals
-dance hall
-zumba brazilian
-samba
-shuffle


Bucură-te la maxim de studenție și vino în weekend-ul 14, 15 octombrie la T-Dance, sediul Central, etajul 3, unde după orele antrenante de dans, te vei simți ca un dance star! Toți cei care participă la acest eveniment au șansa de a câștiga abonamente cu intrări nelimitate, tricouri și brelocuri personalizate T-Dance!

Pentru ceilalți participanți intrarea pentru o zi este de doar 20 RON/persoană ( hai că nu-i așa mult..) :)
 


P.S. Dacă nu ai văzut încă teaserul T-Dance Student Weekend, îl poți urmări aici.

11 octombrie 2011

Un proiect special


și drag mie. Am lucrat la el cu tot sufletul de când m-am angajat și sunt tare mândră de el! Și pentru că e pentru studenți, atunci mi-e și mai drag de atât! :) Toate astea pentru că studenția e faină, e o perioadă pe care nu o uiți niciodată, sunt niște ani speciali, cu amintiri frumoase. Mai am vreo doi ani de master să mă bucur și am s-o fac, promit! :)
După prima mea "reușită" din domeniu, ca să zic așa, am lucrat la un proiect fain pentru T-DANCE împreună cu "my boss" Freetzy, un loc unde găsești de toate: dans, energie pozitivă, veselie, dinamism, culori, dar în special prietenie! Mai jos, vă prezint teaser-ul și voi reveni peste câteva zile cu mai multe detalii despre event.

Stay tuned! and.. Enjoy!!

 
( ! calitatea reală a teaser-ului se poate urmări aici )


  CLIENT: T-Dance, Transilvania Dance Centre 
  PROIECT: Teaser
  IDEE CREATIVĂ: Rozina Csaszar&Freetzy
  COPYWRITER: Rozina Csaszar


9 octombrie 2011

Vin recrutările!!


A venit toamna cu pași repezi, a început și faculta, iar GO FREE și-a început încet încet treaba! Ca să fie și mai bine decât a fost până acum, căutăm suflete noi în redacția Go Free!
Pentru asta, ne adresăm vouă, studenților. Așa că dacă vrei să facem treabă faină împreună, înscrie-te până în data de 15 octombrie cu un articol super scris de mânuța ta, uite aici și noi vom lua legătura repede cu tine, pentru că noi nu vrem să ignorăm talentul tău! :)
Hai să-ți dau 4 motive bune pentru care ar trebui să vii în echipa noastră:
1. Pentru că ne plac ședințele de lucru neconvenționale.
2. Pentru că ne place să luptăm pentru drepturile studenților.
3. Pentru că suntem niște tineri plini de viață, prietenoși, cu idei bune.. așa ca tine! :)
și 4. Pentru că că vrem să-ți oferim și ție șansa să te afirmi!

Așa că, te așteptăm cu brațele deschise în echipa GO FREE! :)



Cu drag,

Go-freeista Rozina Csaszar

8 octombrie 2011

Ce-ar fi să vorbim "brandeza"?


măcar o dată să facem lucrul ăsta și să fie spontan? :) Ar ieși ceva fooooooarte interesant, cu siguranță!
Ei, această idee creativă și unică le aparține celor de la agenția de publicitate Next Advertising, care au lucrat cot la cot pentru relansarea IQads. Nu numai că au făcut o treabă foarte bună, dar au și câștigat cu această ocazie aur la categoria FILM, din cadrul festivalului de publicitate "Golden Drum 2011", iar spotul numit "Gelozie" a obținut și locul I la festivalul de la Moscova, "Red Apple 2011", la categoria "Advertising of mass-media". Sloganul platformei online "Totul despre publicitate" nici nu putea fi mai potrivit de atât, asta pentru că IQads este după părerea mea, cel mai bun site românesc despre publicitate, unde găsesc absolut tot ce mă interesează și pot să zic că, ocupă un loc fruntaș acolo la Bookmarks. Ce-mi place cel mai mult la cele trei spoturi de mai jos, e faptul că ilustrează cât de simplu și ingenios poți să ilustrezi creativitatea și umorul, fără exagerări. Toate aceste lucruri și cu bani puțini. Este un alt exemplu că se poate și la noi și că avem cu ce!
Mi-a mai plăcut și ideea că "publicitatea e în viața noastră", lucru foarte adevărat, pentru că oamenii se confruntă cu brandurile zilnic, uneori și fără să-și dea seama de acest lucru, iar tocmai asta ar trebui să ne facă să fim mai selectivi și să alegem produse de calitate, la un preț rezonabil. Mediul social în care trăim se poate rezuma la o singură frază reprezentativă, după părerea mea, o frază extrem de frumoasă: “O societate de consum care refuză să consume este ca o femeie frumoasă care refuză să facă dragoste[1], consumul fiind indispensabil în ziua de azi. Este un subiect interesant, de studiat, de aceea vă recomand cartea "Societatea de consum", de Jean Baudrillard.


[1] François Brune, “Fericirea ca obligație”, București, 1996, p.20


1. Gelozie


2. Refuz



3. Murdărie


4 octombrie 2011

Chiar sunt nevoită să văd așa ceva?

După ce v-am arătat de ce nu e bine să te promovezi așa, persoană fizică sau nu, oricum ai lua-o, nu e ok deloc! Uite că azi dimineața am dat iar peste ceva care.. mai că mi-a stricat ziua și tot elanul în ceea ce privește creativitatea. Noroc cu optimismul meu ambițios câteodată! :)



Bun: dacă credeai că ăsta e modul tău de a-mi atrage atenția, ai reușit! Dacă credeai că atunci când îmi arunc gunoiul la tomberon, o să revin, ei aici te-ai înșelat! De ce preferi să-mi ucizi până și simțul estetic? Era mai bine dacă o lăsai așa cum te-ai gândit prima oară: să pui frumos un anunț în Piața și lumea era mai receptivă. Vezi, ți-am citit și gândurile!
Dar tu nu, ți-ai luat inima în piept și se pare ai ales varianta cea mai dezgustătoare existentă: ai ales să te faci te râs! Sunt curioasă, oare cine te-a sunat pe tine de când ai pus anunțul? Dar mai ales, cum ți-a putut trece ție prin cap să te promovezi în asemenea hal? Ai crezut că dacă alții se promovează pe billboard-uri, bus sheltere, suporturi mobile, etc. ce ți-ai zis? Hai să fiu creativ și ieftin în același timp și să-mi lipesc afișul pe un coș de gunoi?
Ai reușit să obții o vizibilitate mare, dar cu siguranță aceia îți vor ignora numărul de telefon în anii următori!

So, LIKE?

NOT!!

Disqus for Copywriteritza