9 octombrie 2012

Octombrie de suflet


Luna octombrie nu este ca oricare alta. Afară, frigul şi-a arătat colţii, luptându-se cu ultimele raze de soare, nu tocmai calde. Clujul e plin ochi de studenţi entuziasmaţi, unii grăbiţi să ajungă la cursuri, alţii la o cafea prin centru. O simplă plimbare la pas, te face să vezi o mulţime de feţe şi să-ţi pui o sumedenie de întrebări. Tineri care se ţin de mână pe stradă, sau stau îmbrăţişaţi pe o bancă în parc, oameni care trec grăbiţi şi vorbesc tare la telefon, persoane surprinse în bucurie sau tristeţe. Lucruri simple, care spun totul şi le poţi aşterne în paginile unei cărţi, despre experienţele care contează cu adevărat. Cu toate acestea, numai noi putem ştii ce se întâmplă în sufletul nostru, prin ce am trecut, sau prin ce urmează să trecem, iar de cele mai multe ori nu ştim ce ne rezervă viitorul. Cred că fiecare dintre noi avem un destin anume şi ni se întâmplă anumite lucruri dintr-un motiv bine întemeiat. 


Luna octombrie este despre femeile care au luptat în trecut şi care luptă în prezent pentru viaţă. Această lună, se desfăşoară în culorea roz, un simbol pentru femeile care experimentază o viaţă în culori închise, dar cu toate acestea nu-şi pierd speranţa. Cred cu tărie că în faţa bolii, alternativa cea mai bună este să lupţi pentru viaţa pe care ai primit-o. Cu toate acestea, poţi să previi apariţia cancerului la sân prin diverse modalităţi facile: autoexaminarea ( află cum aici ), sau printr-un consult medical. Este foarte important controlul periodic!

De 10 ani, brandul AVON Cosmetics împreună cu Andreea Marin Bănică, ambasadoarea "Campaniei pentru sănătatea sânilor", ajută femeile de pretutindeni în lupte împotriva cancerului la sân, prin diverse programe, activităţi şi vânzarea unor produse promoţionale în catalogul Avon.


Alte detalii legate de activităţile off-line care se desfăşoară în oraşul tău sau informaţii legate de această campanie, găseşti pe pagina de Facebook Stop cancer la sân. Dacă vrei să ajuţi şi tu, o poţi face în numeroase feluri şi îţi vând un pont: găseşti cerceii cu fundiţă roz în revista Psychologies din magazinele Inmedio.

Spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza