4 octombrie 2012

Ce sărbătorim azi?


Poate verbul "sărbătorim" e puţin prea mult spus. Sau o putem lua altfel: sărbătorim nu într-un mod fastuos, cu cadouri, ci mai mult... într-un mod spiritual.

Cine/ce sărbătoreşte azi? Mark Zuckerberg, Facebook şi implicit utilizatorii săi sărbătoresc împlinirea a 1 miliard de conturi ale acestei reţele de socializare, care a ajuns să fie cea mai populară din lume. Această cifră importantă nu a putut să nu fie celebrată prin realizarea unui spot simplu, însă în care imaginile şi cuvintele exprimă totul.


Conexiunea între oameni se realizează printr-o mie de modalităţi. Nevoia de a comunica, de interacţiune între oameni, de a ne deschide sufletul, este ceea ce ne face să fim umani. Vorbim de simplitate, pentru că lucrurile simple ne aduc mereu împreună. În reclamă, tocmai aceste lucruri simple au fost comparate cu Facebook, locul unde oamenii interacţionează între ei despre numeroase lucruri şi activităţi. Acestea au redat un copy reuşit: "The things that connect us."

 

De multe ori, vedem părţile negative ale acestei reţele sociale, unele poate de netrecut cu vederea. Însă în tot acest amalgam de lucruri negative, ce ar fi să vedem şi aspectele pozitive? :) Eu astăzi aleg părţile pozitive, pentru că şi acestea există şi cred că uneori, cuvintele sunt de prisos, iar faptele sunt cele care rămân în bagajul nostru încărcat cu amintiri. 

În societate, interacţionăm mereu cu oamenii prin diferite situaţii: la facultate cu colegii şi profesorii, în oraş cu prietenii, sau cu doamna de la magazinul de după colţ. Însă, în momentul în care ajungem acasă, avem posibilitatea de a comunica într-un alt mod, virtual, aflat în spaţiul nostru de confort şi relaxare. Şi mă bucur că avem posibilitatea aceasta, într-o lume care evoluează din toate punctele de vedere...

Spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza