10 octombrie 2012

Atenţie, concurs creativ! (încheiat!)


Salutare creativilor!

Nu de mult, sărbătoream un 1 an de blog, de articole pe care le-am scris din suflet şi experienţe frumoase. A venit momentul să vă răsplătesc pentru faptul că mă citiţi şi mă susţineţi aici şi pe pagina de Facebook

Surpriza mea pentru voi a devenit posibilă şi sper să vă placă. Copywriteritza, adică subsemnata, împreună cu Librăria pentru toţi ( cărora le mulţumesc sincer ), organizăm un concurs drăguţ la care sperăm să participe cât mai multă lume.

Ce trebuie să faceţi:
  1. LIKE paginii de Facebook Librăria pentru toţi aici
  2. LIKE, dacă nu aţi dat deja, paginii de Facebook Copywriteritza Blog aici 
  3. Share la această postare pe pagina voastră de Facebook
  4. Să scrieţi un comentariu la această postare, în care să răspundeţi la întrebarea: "Ce înseamnă publicitatea pentru voi?", într-un mod cât mai creativ, iar la final să vă lăsaţi numele de Facebook şi adresa de mail pentru validare şi contact. 
Cele mai creative 2 răspunsuri vor fi premiate cu cartea "Publicitatea după Garfield", scrisă de Bob Garfield, numai bună de citit într-o dimineaţă leneşă de duminică, cu un pahar de ceai pe noptieră. O carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca celor care iubesc publicitatea în fiecare zi.
Un scurt rezumat al cărţii puteţi citi aici.


Concursul va dura o săptămână şi se va încheia miercuri, 17 octombrie 2012, ora 24, deschis doar omuleţilor creativi din România. Voi alege cei 2 câştigători împreună cu echipa Librăria pentru toţi.

Mult succes şi spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza