15 octombrie 2013

5 reclame de la M&Ms care îmi plac


Toată lumea ştie ce este M&Ms, publicul a făcut deja cunoştinţă cu simpaticele bomboane de ciocolată delicioasă (Roşu şi Galben în prim plan ca mascote ale brandului, dar şi Verde, Albastru, Portocaliu şi Maro). În total 6 caractere personalizate, cu trăsături diferite, care ne-au plăcut de la bun început, au ingredientul principal de atracţie al publicului precum un magnet şi cu timpul au devenit prietenii noştri.

Ce ne place cel mai mult la aceste bomboane de ciocolată? Poate simpla lor prezenţă, poate replicile lor spumoase sau chiar integrarea lor atât de necesară într-un lovebrand dovedit, precum M&Ms.



Să facem cunoştinţă cu personajele M&Ms

Cei 6 vorbăreţi reprezintă toate sortimentele de bomboane M&Ms existente în întreaga lume. Fiecare personaj poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt definitoriu. Roşu este recunoscut prin sarcasmul său tipic şi este mascota bomboanei de ciocolată cu lapte. Galben este personajul naiv al familiei M&Ms şi face parte din sortimentul cu alune de ciocolată. Albastru este o migdală de ciocolată şi este cool. Domnişoara Verde este o bomboană de ciocolată neagră şi este cea seducătoare. Portocaliu este uşor nervos şi reprezintă gama de orez crocant (Pretzel), iar domnişoara Maro este "Chief Chocolate Officer" al bomboanelor cu lapte şi multă ciocolată. Cu toate că Verde era singurul caracter de sex feminin, în anul 2012 şi-a făcut apariţia la Super Bowl bomboana Maro, neabordabilă şi extrem de delicioasă.

La fel ca şi la desenele animate sau filmele tip animaţie, ai o anumită curiozitate perfect înţeleasă legată de vocea din spatele fiecărui personaj. Şi de data aceasta, o persoană umană oferă viaţă acestor bomboane şi fără ei, probabil ar lipsi ingredientul de bază: vocea. Probabil veţi recunoaşte o parte dintre actori. Personajul Roşu este însufleţit în prezent de actorul Billy West, cel care a dat viaţă şi altor personaje iubite de noi precum Bugs Bunny sau Buzz, albinuţa din reclama la Cheerios. Galben este redat de actorul american J.K. Simmons, care a jucat în numeroase filme cunoscute de noi printre care şi Spiderman. Albastru este interpretat de Robb Pruitt, domnişoara Verde de actriţa Cree Summer, iar Portocaliu de Eric Kirchberger. Ultimul personaj din familie, domnişoara Maro, este redată de cunoscuta actriţă Vanessa Williams care a jucat în serialul Desperate Housewives sau filmul Dance with Me.

5 reclame reprezentative

După un research, am selectat 5 reclame în mod aleatoriu care înfăţişează în lumina reflectoarelor aceste bomboane simpatice. La finalul articolului, puteţi veni cu completările personale în cazul în care v-au plăcut şi alte reclame în mod deosebit.

1. "Checkout" - USA



2. "Red Alert" - Franţa



3. Super Bowl 2012 - USA




4. "Devour" - USA



5. Starring William Levy :)



Pont: În această perioadă, puteţi găsi în supermarketuri o promoţie M&Ms în desfăşurare, unde aveţi posibilitatea de a achiziţiona o cană cu personajul Roşu sau Galben.

Spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza