22 octombrie 2013

15 branduri cu sloganuri sincere


Ce-ar fi dacă brandurile ar fi caracterizate prin nişte sloganuri sincere, care să reflecte nucleul de bază al produsului pe care îl promovează? 

Probabil de la o întrebare asemănătoare a început şi Clif Dickens, autorul site-ul honestslogans.com. Mai întâi, totul a pornit de pe tumblr şi apoi s-a concretizat în site-ul menţionat. Având experienţă ca şi graphic designer, i-a venit ideea de a găsi copy-uri sincere şi reale, cu ajutorul cărora să descrie brandurile aşa cum sunt văzute ele cu adevărat de oameni. Ştim că publicitatea are numeroase metode a capta interesul publicului şi de a-i recâştiga încrederea de fiecare dată. Chiar dacă publicitatea are şi părţile ei frumoase (da, probabil că afirm asta pentru că lucrez în domeniu), trebuie să recunoaştem şi stângăcia sa periodică. Chiar dacă greşeala este de cele mai multe ori minoră, consumatorul va ştii că brandul x a făcut lucrul respectiv în trecut. Astfel, chiar dacă brandul "a căzut" în ochii consumatorului, trebuie cumva să se ridice şi să rectifice situaţia, să-i recâştige încrederea. Iar de cele mai multe ori nu este deloc simplu. 

Revenind la lucruri mai amuzante, această idee simplă, dar logică a reuşit să capteze atenţia utilizatorilor de pretutindeni. Mai jos vă prezint câteva exemple de branduri cunoscute, cu sloganurile aferente. În majoritatea cazurilor, copywriting-ul se potriveşte la fix. Vă las şi pe voi să comentaţi următoarele sloganuri.

1. Instagram

Slogan actual: "Capture and share the world's moments"

2. Linkedin

Slogan actual: "Connect with people"



3. McDonald's

Slogan actual: "I'm lovin' it"

4. Pizza Hut

Slogan actual: "Make it great"



5. Lego

Slogan actual: "Play on"

6. Pepsi

Slogan actual: "Live for now"



7. 3D Crest White




8. Nike

Slogan actual: "Just do it"

9. Go Daddy

Slogan actual: "It's go time"



10. FedEx

Slogan actual: "Solution that matters"

11. UGG




12. Google

13. Youtube



14. Apple

Slogan actual: "Think different"

15. Adobe Acrobat



sursa: honestslogans.com

Spor la creativitate,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza