23 noiembrie 2012

O ţară, 19 milioane de ambasadori


Anul trecut, am susţinut sus şi tare campania "Românii sunt deştepţi" a celor de la ciocolata ROM, drept urmare cu toţii am ajutat la schimbarea imaginii României pe Internet, ceea ce m-a bucurat. Cu toate că trecem prin vremuri gri, ca să nu zic negre, sunt totuşi multe lucruri care să ne facă mândri de ţara noastră.


În urma unui articol scris de Manafu, am zis că trebuie să revin pe blog şi să vă spun că acea campanie continuă şi anul acesta, cu un nou mesaj. Mesajul de la care au pornit creativii de la agenţia McCannes Erickson este că toţi românii pot fi numiţi ambasadorii României, pentru faptul că ne-am născut aici, vorbim despre ţara noastră cu oamenii pe care îi întâlnim, scriem despre ea pe bloguri sau învăţăm în şcoli despre minunăţiile ce se ascund aici şi pe care trebuie să le descoperim. Prin această campanie, fiecare dintre noi poate deveni ambasadorul României pe Internet, prin susţinerea pe bloguri, sau reţelele sociale (găseşti kit-ul ambasadorului aici). Anul trecut am dovedit că se poate de ziua naţională, aşa că nu e greu să ne unim încă o dată pentru un lucru frumos care să răsune pe Internet: da, românii sunt deştepţi foc!

Am vorbit în nenumărate rânduri pe blog despre România, în special despre Cluj, dar azi vreau să vorbesc despre un loc incredibil pe care l-am descoperit în vizita mea din 2007 la Câmpina.

SINAIA

Castelul Peleş (reşedinţa de vară a regilor României), castelul Pelişor, cota 1400 sunt doar câteva din minunăţiile pe care le găsiţi dacă vizitaţi Sinaia. De fiecare dată când mă uit la poze, oftez şi îmi doresc să revin într-o zi pe acolo, să mă bucur din nou de peisajul acela care îţi taie respiraţia.







V-am arătat doar o mică parte din ce am vizitat şi locurile care mi-au plăcut cel mai mult. Făcând abstracţie de look-ul meu de atunci, vă recomand cu căldură să vizitaţi cât mai multe locuri din România, pentru că vorba aia, chiar avem cu ce!

Weekend plăcut şi spor la creativitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza