25 mai 2012

URSUS Evolution 2012


it's back in the game! 
Promovarea Ursus Romania pentru show-ul live "URSUS Evolution 2012 - Trăieşte evoluţia muzicii româneşti" a început azi pe Facebook. Oraşele norocoase care vor avea ocazia să vadă un show live 100% de rock şi hip-hop vor fi Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi Mamaia. Săptămâna trecută au lansat pe pagina lor de Facebook oportunitatea unor trupe de a se înscrie la o preselecţie din cadrul show-ului cu ajutorul unei aplicaţii. Este o idee bună, mai ales că mereu este nevoie de noi descoperiri şi noi talente în industria muzicală din România. Evoluţia este necesară!


Săptămâna aceasta, în urmă cu câteva ore, a apărut pe Facebook primul spot URSUS Evolution 2012 şi acum câteva minute a fost postată şi a doua reclamă de promovare.



Se pare că ideea spoturilor de anul trecut a fost păstrată: naturaleţea şi umorul este de neplisit, în orice situaţie. Cred că apariţia artiştilor în aceste reclame este de mare impact şi aduce un grad mare de vizibilitate brandului Ursus, dar şi a spectacolului în sine.

Haideţi să ne amintim şi spoturile de anul trecut:




Replicile artiştilor au fost cu adevărat delicioase şi au transmis starea necesară. Nimic nu se compară cu o bere rece bună şi un concert live al artiştilor noştri preferaţi: un mix rock-hip hop autentic românesc, de calitate superioară!
Evoluţie este cuvântul care primează şi este laitmotivul show-ului organizat de Ursus România. Evoluţia este regăsită în viaţa cotidiană şi este vorba despre tot ceea ce ne înconjoară: oameni, tehnologie, muzică, modă, etc. Evoluţia este astfel imperios necesară şi ne defineşte viaţa. Sloganul URSUS Evolution "Trăieşte evoluţia muzicii româneşti" este foarte bine gândit din această perspectivă, iar cuvântul "evoluţie" evidenţiază cel mai bine acest lucru.

Fiţi cu ochii pe http://ursus.ro/ şi pe pagina de Facebook UrsusRomania pentru a vedea următoarele detalii despre concerte şi când va veni URSUS cu gaşca în oraşul tău. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza