4 decembrie 2011

Iubesc Clujul!


Sunt aproape 4 ani de când am pășit pentru prima oară în Cluj și am știut de atunci, că aici mi-e locul, aici mă simt ca acasă! 

                                                                      Sursa foto aici

De ce iubesc Clujul? Nu cred că îmi trebuie neapărat un motiv, dar ca să răspund totuși, pot zice că motivul sunt oamenii, peisajele, locurile cu istorie, oportunitățile și lucrurile minunate pe care oamenii le întreprind aici. 
Uite că sunt și alți oameni care iubesc Clujul, înafară de mine. Pentru această comunitate, s-a născut și brandul de oraș: I love Cluj.


Chiar daca această comunitate online a cunoscut un început tumultos, a ajuns să fie printre cele mai iubite orașe din țară. Totul a început cu Ciprian Borsan, un student la FSEGA în Cluj, care a pornit această "campanie" de la o singură poză, în 22 ianuarie 2010, ca să ajungă ce este astăzi: cel mai iubit cont de Facebook din acest oraș și nu numai atât: să ajute la transformarea sa în fața turiștilor, prin crearea unei imagini pozitive, primitoare a acestui oraș.
În prezent, I love Cluj a strâns 89.246 de prieteni în social media și ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai numeroase comunități de pe Facebook, după pagina Trilulilu. 

Și pentru că luna decembrie nu putea să treacă neobservată, mai ales în orașul nostru iubit, cadoul "I love Cluj" pentru clujeni este unul special, cu un mesaj aparte de sărbători: pagina I Love Cluj Christmas! Felicitări tuturor celor care au lucrat la realizarea acestei pagini și pentru aprecierea lor față de acest oraș! Nu pot să nu remarc copy-ul ingenios: "Moments to love", care este mesajul perfect al lunii decembrie. Da, momentele pe care le iubim, se întâmplă în Cluj!

Clujenilor, enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Copywriteritza