22 iulie 2011

Cum am ajuns aici?


Totul a început acum 3 ani, înainte de cunoscutele înscrieri la facultă, când mi-am dat seama ce-mi place. Cu timpul, mi-am dat seama că îmi place mult de tot, că lumea advertising-ului nu e doar un tărâm fermecat într-un glob de cristal, pe cale să se spargă.. cel puțin nu pentru mine. Am conștientizat că nu e numai ce vreau să fac, ci e un lucru pe care-l știu să fac, sper cu timpul din ce în ce mai bine: copywriting-ul.
Povestea cu copy-ul însă, a început anul trecut. Mă uitam într-o zi pe Internet, navigam pe niște site-uri și am dat de un anunț cu posibilitate de internship în Cluj. ( un mic PP nu strică http://www.internshipcluj.ro/  ) :) Am aplicat în prima secundă, fără să stau pe gânduri și am fost programată la un interviu. Ajunsă la destinație, nu știam ce mă așteaptă, dar totul a decurs cum nu mă așteptam de bine. Atitudinea a fost una relaxată, fără prea mari emoții, am răspuns cu lejeritate tuturor întrebărilor, ca peste câteva zile să ma aflu pe lista celor selectați. A fost prima mea mare șansă în acest domeniu care mi s-a acordat și de care am avut parte până la momentul de față. Cu siguranță, a reprezentat o oportunitate însemnată și pe care cu prima ocazie, o voi experimenta din nou.
Istoria cu internship-ul va veni de la sine în alt post, promit.
Nu renunțați niciodată la ceea ce vă doriți, nu lăsați pe nimeni să vă întoarcă din drum, deoarece aveți în mod sigur șansa voastră proprie.
Închei prin a spune că acest prim post are o mare însemnătate pentru mine, faptul că am intrat într-o altă etapă a vieții mele, una mult mai matură, care să îmi permită realizarea cât mai multor lucruri frumoase, creative și valoroase în viitor. Astfel, totul a căpătat o fluiditate, prin crearea acestui blog, la fel cum experiența internship-ului a reprezentat o schimbare importantă în viața mea.
Viitorul sună bine! :)

2 comentarii:

Disqus for Copywriteritza